Adopce na dálku v Bělorusku dává i možnost přímého setkání

Je 20.července, horký vzduch rozpaluje krajinu v jižním Bělorusku a my vyrážíme při naší cestě do Běloruska navštívit do malé vesnice nedaleko Baranoviči nyní patnáctiletou slečnu Innu, které pomáháme několik let v rámci projektu Adopce na dálku Charity v Českých Budějovicích.

Děti unás 2010

Jednotlivé dny pobytu jsou zachyceny v následujících galériích.

Běloruských dětí přijelo na jih Čech už více než padesát

Již pátý ozdravný pobyt pořádá pro běloruské děti českobudějovická Diecézní charita. I s letošním ročníkem jej celkem absolvuje 67 dětí. „Jedná se o děti, které vyrůstají v sociálně slabých rodinách a trpí různými nemocemi v důsledku černobylské jaderné havárie,“ upřesnila vedoucí projektu Adopce na dálku při DCH ČB Taťjána Šeráková, která má pobyt děti na starosti.

Běloruské děti přijedou na ozdravný pobyt 22.7.

V úterý 22. června přijedou na českobudějovické nádraží rychlíkem z Prahy na týdenní ozdravný pobyt, který pořádá českobudějovická Diecézní charita, děti z Běloruska.

Setkání adoptivních rodičů 12.5. 2010

Vážení adoptivní rodiče,
dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na setkání dne 12. května od 16:00 hodin.

Pozvánka na setkání

Program letního pobytu 2010

Tisková zpráva s programem pobytu dětí.

Českobudějovická Diecézní charita pořádá v letošním roce již třetí ozdravný pobyt 14ti běloruských dětí v České republice, které jsou zařazeny do projektu „Adopce na dálku“.

Setkání adoptivních rodičů 24.2.2010

Vážení adoptivní rodiče,
dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na setkání dne 24.února od 17:00 hodin.