Ředitelka mateřské školy Mary Ward v Zimbabwe zaslala děkovný dopis českým dárcům

Ředitelka mateřské školy Mary Ward v Amaveni, Sestra Irene Gunda CJ, poslala děkovný dopis českým dárcům. Níže uvádíme český překlad děkovného dopisu:

Diecézní charita

Kanovnická 16

370 01 České Budějovice

Vážená paní, vážený pane,

chtěli bychom Vám poděkovat za Váš dar pro mateřskou školu Mary Ward. Díky Vaší štědrosti můžeme postoupit dál za naším cílem, kterým je zlepšení života dětí v Zimbabwe. Váš dar je velmi významný pro potřeby vzdělávání v naší zemi.

Vzdělávání se stalo v naší zemi finančně náročným a já jsem vděčna za vaši upřímnou pomoc dětem v naší škole. Vaše pomoc je velmi důležitá pro vytvoření vzdělaných mladých lidí v naší komunitě. Jsme Vám velice vděčni za tuto spolupráci a doufáme, že budeme mít i nadále možnost nabízet vzdělání malým dětem. Naším mottem je: “Zachovejte budoucnost” - tímto heslem chceme říci, že máme myslet na budoucnost našich dětí, protože jsou součástí nové generace.

Ješte jednou děkujeme za Vaši podporu. Znamená mnoho pro nás a pro děti, které navštěvují naši mateřskou školu.

S pozdravem,

Sestra Irene Gunda CJ

ředitelka mateřské školy

MARY WARD PRE-SCHOOL